martes, 19 de abril de 2011

REDACCIÓ FINALISTA EN EL CONCURS DE REDACCIÓ DEL DIA DEL LLIBRE

La redacció finalista en el concurs de redacció que celebra l'escola per al dia del llibre, ha segut, El burro de sis potes, d'Alberto Falcó Daudén.

EL BURRO DE SIS POTES
Això era un burro que tenia sis potes i quan caminava ràpid se trabava amb elles. El gall, que era molt burlós, sempre es ficava damunt d'ell i quan queia li feia la burla.
Un dia li digué el gall al burro:
Avui no vaig a fer-te la clasca, vaig a ajudar-te perquè pugues caminar bé tu sols. Ho aconseguir`ss amb una fórmula màgica que té el drac Salvidures que viu molt lluny d'ací. Farà falta anar a parlar amb la coloma missatgera per a que siga ella qui visite al drac i complisca les seves ordres.
No va ser fàcil convèncer a la coloma per a que visitara a Saviduries, pero el gall al final ho va conseguir i la coloma va acceptar l'encàrrec i va començar el seu viatge que va ser molt dur, perquè el drac vivia molt lluny de la granja. Va haver de creuar pel riu Perdut, on va fer una parada per a beure i descansar, després va seguir fins a un bosc on hi havia unes roques molt grans. Allí va haver d'amagar-se per esquivar els voltors que hi havia per allí, i per fi, va arribar a una cova on es va trobar el drac Saviduries, i com tot ho sabia, li va donar la fórmula màgica perquè el burro poguera caminar normal amb sis potes.
Quan la coloma va tornar amb la fórmula secreta al burro li va tocar fer esport i menjar moltes fabes amb mel. I així es va fer molt fort, va aprendre a caminar amb sis potes i va conseguir ser l'animal més volgut de la granja.
(Alberto Falcó)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

DIA DEL DEPORTE AL MGG

EL DÍA DEL DEPORTE Hoy hemos ido a las pistas de atletismo  de la Universidad Jaume I para celebrar el día del deporte. Hemos ido 3º de prim...