viernes, 8 de abril de 2011

DESCRIVIM A ....

Com algunes voltes se'ns oblida escriure rr quan el so de la r és fort i va entre vocals, esta setmana hem fet descripcions de persones que tinguen en el nom el so de la r forta. Però no només havíem de tenir en compte el seu nom, sinó que les coses que li agraden, que menja... també havien de tenir aquest so.

MARTINA
Martina te trenta-tres anys i és divertida, molt alegre i és arreglada. Viu a Vilafranca i algunes vegades va a Tarragona. Treballa de mestra i quan té temps fa tallers.
Martina té una mare que li diuen Raquel,un pare que li diuen Ricardo i un germà que li diuen Rubén. Ella de mascotes té dos tortugues, a una li diuen Estrella i a l'altra Rata, i un hàmter que li diuen Rodolfo.
Martina practica dos esports, un és saltar i l'altre nadar. És molt menjadora i li agrada menjar xurros, macarrons amb formatge, rosquilletes i raïm.
A l'hivern vesteix amb un jersei verd, un abric marró i també hi ha vegades que porta una samarreta i un gorro que té de color rosa.
(Martina Garcia)

ADRIANA
Adriana és de la Rioja, però viu a Roma, i té vint-i.tres anys. És divertida, tranquil·la i arreglada. Es mestra i els caps de setmana, perruquera. Vesteix amb una gavardina negra i un barret rosa. A sa mare li diuen Raquel, al seu pare Ramon, al seu germà Rubén i a la seva germana, Esther. Li agrada menjar macarrons, espàrrecs i xurros. Practica carreres i la natació.
Li agraden els animals, com les tortugues i els voltors.
(Joham Moreno)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

EL VERB: VISUAL THINKING

Després de treballar els verbs hem creat Visuals Thinkings amb els conceptes més importants.