viernes, 4 de febrero de 2011

LA CASA DEL DONYET


Un dia una xiqueta a l'escola li van manar un treball sobre els bolets. Quan es va acabar l'escola va pensar anar a agafar-ne un al pinar. Però quan ja tenia el bolet, va començar a sentir sorolls i va veure un donyet. El donyet li va explicar que no podia anar agafant les cases dels demés, i uqe ara ja ell no tenia on viure. La xiqueta no sabià què fer i com fer el treball, perquè li va prometre al donyet que no agafaria bolets. A la xiqueta no se le ocorria res i mentrestant va anar a veure al donyet. Aquest li va dir a la xiqueta que podia contar-li tot el que sabia dels bolets a canvi d'una  casa on viure i ella l i va dir que si. Mentre el donyet li explicava coses sobre els bolets, la xiqueta les anava apuntant per a fer el treball. Quan va arribar el dia, va llegir el treball i a tots els companys els va agradar molt.
Es va acabar la classe i la xiqueta  va agafar el donyet per a buscar-li casa, però totes les cases estaven ocupades per algú. Van tocar a una casa i va eixir la família del donyet. Ell es va anar a viure amb la seua família i la xiqueta amb la seva. La xiqueta i el donyet mai es van oblidar.
(Neus Monfort)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

DIA DEL DEPORTE AL MGG

EL DÍA DEL DEPORTE Hoy hemos ido a las pistas de atletismo  de la Universidad Jaume I para celebrar el día del deporte. Hemos ido 3º de prim...