martes, 18 de enero de 2011

LES VELLETES DE LA PENYA ROJA


 Hi havia una vegada unes velletes que vivien en una muntanya anomenada Penya Roja. Un dia van rebre la notícia de que el príncep aniria per la muntanya a caçar i Rosella i Margarida, que eren les velletres es volien casar amb ell. Margarida li va dir a Rosella que es ficara el dit a la boca tota la nit, i a l'altre dia quan es va traure el dit de la boca i el tenia com el d'una xiqueta de 15 anys.
Quan va arribar el príncep Margarida li va dir que tenia una néta que tenia 15 anys però sols li podia veure el dit. El príncep va voler casar-se i la nit de boda la va veure i la va tirar per la finestra, i uns xiquets la van convertir en jove. Quan la va veure el príncep es van enamorar i van tindre un fill. Margarida es va voler unflar per fer-se també jove i va explotar.
(Lorena Sales)

En una muntanya anomenada Penya Roja hi havia dues velletes, a una li deien Margarida i a l'altra Rosella. Margarida li va dir a la seua germana que es xuplara el dit durant tota la nit perquè sabia que aniria el príncep. A l'altre dia va arribar el príncep i Margarida li va dir si volia llet de les seues cabres, el príncep va entrar i li va preguntar si vivia sola i li va dir que vivia amb la seua néta Rosella. El príncep volia veure-la però Margarida li va dir que sols li podia veure el dit, ell va entrar i Rosella sols va traure el dit i va dir poquetes paraules. El príncep es volia casar amb ella i Margarida va dir que sí. 
Va arribar el dia de la boda, el príncep la va veure vella i arrugada i la va tirar per la finestra. Rosella va veure a cinc estudiants que passaven  per allí i  la van fer jove. Al final va anar, es va casar amb el príncep i van tindre fills. 
Quan Margarida es va enterar va anar al palau i va dir que la unflaren i la unflaren i la vella Margarida va explotar.
(Martina Garcia)

Podeu descarregar la fitxa ací

No hay comentarios:

Publicar un comentario

INVENTEM CÒMICS A PARTIR DE SITUACIONS

En classe hem creat còmics a partir d'una llista de temes que se'ns va proposar. Ací deixem alguns i també les situacions presentades.