viernes, 31 de diciembre de 2010

RESUM 2010 I ARTICLE SOBRE ELS PREMIS EDUBLOGS

Tots els que ens seguiu sabeu que aquest 2010 ha segut un any molt profitós per al Bagul de les llestres; noves produccions dels meus alumnes (felicitats), nous projectes duts a terme amb altres blogs, molts comentaris... però sobretot el més destacat va ser quedar en primer lloc en els premis Espiral Edublogs, en la categoria Blogs d'alumnes de primària (gràcies a l'associació Espiral per aquesta baldufa d'or). Aquest premi ens ha permés conéixer nous blogs i persones molt implicades en el món de l'educació. A més a més, aquests em van premetre conéixer les jornades Edublogs i assistir a elles, que este any es van celebrar a Avilés, i com ja vaig dir en una entrada del blog, aquestes foren molt enriquidores per a mi, tant personal com professionalment.
Vull acomiadar l'any amb la publicació d'un petit article que em va proposar a principis d'estiu l'associació Espiral, sobre El Bagul de les Lletres; es troba en la pàgina 6. I des d'ací desitjar a tots els nostres seguidors i visitants  un FELIÇ ANY NOU, ple de felicitat i nous reptes.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

DIA DEL DEPORTE AL MGG

EL DÍA DEL DEPORTE Hoy hemos ido a las pistas de atletismo  de la Universidad Jaume I para celebrar el día del deporte. Hemos ido 3º de prim...