viernes, 26 de noviembre de 2010

CÒMIC D'ENRIC VALOR


Amb motiu de  del desé aniversari de la mort d'Enric Valor i  pròxim centenari del seu naixement, l'Acadèmia  Valenciana de la Llengua ha elaborat un còmic amb la vida i obra d'aquest escriptor i lingüista valencià. Avuí ens ha arribat el còmic a l'escola i els alumnes de 4t l'hem llegit i comentant cadascuna de les vinyetes per tal de conéixer de més a prop Enric Valor, persona que tant va fer per la nostra llengua. També hem ubicat al mapa el seu poble de natal i algunes de les seves rondalles, les quals estem treballant a l'aula i a la biblioteca del centre. Una de les coses que ens ha paregut més curiosa és saber per què sempre duia barret al cap, i és que, segons es diu al còmic, Enric Valor sempre anava refredat. I  des que es va posar el barret mai més es va refredar, ja que el fred li entreva pel cap.
Ací deixo també el fullet informatiu amb les activitats programades per l'Acadèmia de la  Llengua per celebrar l'Any Valor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

DIA DEL DEPORTE AL MGG

EL DÍA DEL DEPORTE Hoy hemos ido a las pistas de atletismo  de la Universidad Jaume I para celebrar el día del deporte. Hemos ido 3º de prim...