sábado, 20 de septiembre de 2008

GAGOGUS I GUEGUIS


Avui hem repassat la norma ortogràfica de la G i després hem inventat unes històries ben divertides. LLegiu, llegiu:

EL SUGUS

Un dia Guillermo se’n va anar a Guadalajara a comprar un sugus gegant. El va guardar en un paraigüer perquè no l’agafara el gat. Però el gat es va assabentar que en el paraigüer hi havia alguna cosa, i va llevar els paraigües.

Guillermo el va descobrir i abans que se’l menjara, li va donar una galeta i una gamba.

A l’altre dia van anar a sa casa: Gaspar, Guadalupe i Edgar, es van menjar el sugus i van jugar molt.

(Ana Ferrero)

EL GOS, EL CANGUR I EL PINGÜÍ


Anava un gos cap al zoològic. Quan entrà dins, va veure molts tipus d’animals: goril·les, girafes, cangurs, àguiles de molts tipus... fins i tot uns pingüins.

Hi havia un cangur que tocava la gaita, un pingüí que tocava la guitarra i com que el gos cantava prou bé, es feren amics i formaren un grup.

(Joan García)

EL PINGÜÍ GASPAR


El pingüí Gaspar guisava anguiles i gambes, guisades al Parc Güell. La seua amiga gueparda, que era logopeda, gastava guix per guanyar al gos, al gat, a la cigonya, al pingüí i a la formiga, al guinyot, però sempre guanyava el pingüí. I va guanyar un viatge amb la gòndola, a Tarragona, Galícia, Portugal i a Màlaga, amb gorro i gorra. També va gaudir molt a Madagascar amb les amigues.

(Enric Beltran)


No hay comentarios:

Publicar un comentario

INVENTEM CÒMICS A PARTIR DE SITUACIONS

En classe hem creat còmics a partir d'una llista de temes que se'ns va proposar. Ací deixem alguns i també les situacions presentades.